Никол Кидман спалила дневнике због секси тајни

Глас Српске
Никол Кидман спалила дневнике због секси тајни

Aустралијска глумица Никол Кидман за "GQ" открива зашто је спалила дневнике и шта је за њу необичан сексуални живот, јавио је Мондо.


Никол Кидман свој живот је дефинисала као "истраживање различитих страна љубави".
- Експериментисала сам. Истражила сам опсесије, прошла кроз губитке и жаљење, пробала уврнуте сексуалне фетише, као и досадну страну брака - рекла је Никол.
Она је признала да дубоко у себи мисли да се прославила само захваљујући свом првом мужу Тому Крузу.
- Постала сам славна врло млада, и то зато што сам била нечија жена. Рекли су ми да се не удајем, да ће ми брак упропастити каријеру - каже глумица.

Никол је са Крузом била у браку од 1990. до 2001. године.
- Желим да поштујем тај брак због добрих ствари и нећу никада проговорити о детаљима - признала је Никол.

За садашњег мужа, кантри пјевача Кита Урбана Никол се удала 2006. године, али је претходно спалила своје дневнике!
- Мислим да је нездрава жеља за сазнањем сваке чињенице о нечијем животу. Зато не волим интернет форуме и блогове. Прије удаје, спалила сам све своје дневнике. Не би требало да неко чита тако интимне ствари, јер ће из њих сазнати само лоше ствари - сматра славна глумица.
Никол је, послије рођења кћерке Сандеј Роуз у јулу 2008, снимила први филм "Nine", мјузикл у којем глуме и Џуди Денч, Пенелопе Круз, Маријон Котијар и Софија Лорен.
- Када родите дијете, нешто у вама вас тјера да се вратите послу и свакодневном животу. Помислила сам - и даље сам жена, али и глумица, хоћу да имам још нешто у животу осим флашица и храњења бебе - рекла је Никол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана