Никол Кидман на мети аустралијских медија

Глас Српске
Никол Кидман на мети аустралијских медија

Aустралијски медији су се ових дана окомили на глумачку хероину Никол Кидман и отворено је оптужили да занемарује своју усвојену дјецу из брака са Томом Крузом.

Према њиховим тврдњама Никол сву пажњу посвећује малој Сандеј Роуз, док шеснаестогодишња Изабел и двије године млађи Конор сада живе искључиво с Томом Крузом и Кејт Холмс.

Изабел и Конор славну глумицу више не ословљавају са "мама", већ само њеним именом, пише аустралијски "Дејли телеграф", гдје се такође помиње да је Никол са својом дјецом посљедњи пут виђена прије нешто више од двије године.

Никол се наводно толико посветила васпитању кћеркице коју је добила у вези са рокером Китом Урбаном, да је, осим своје двоје дјеце из брака с Томом Крузом занемарила и глумачку каријеру, што Aустралијанцима, који ријетко могу да се похвале својим сународницима у холивудским редовима "A" листе, никако не одговара.

Оптужбе је брже-боље почео да пориче портпарол славне глумице, тврдећи да лист измишља лажи, док се Том Круз о овом породичном случају још није огласио.

- Када сам сазнала да сам трудна, била сам запрепашћена. Толико сам година настојала да затрудним, а таман када сам помислила да то можда није моја судбина, догодила ми се Сандеј Роуз. Зовем је чудом од дјетета, јер је заиста право чудо да сам је добила у овим годинама - изјавила је 42-годишња глумица када је недавно гостовала код Опре Винфри.

Открила је да су она и Кит дуго размишљали о имену дјетета, а онда су се сјетили да обоје воле недјељу, која им је најдражи дан у седмици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана