Нико неће да изда Карлеушин нови албум?!

kurir-info
Нико неће да изда Карлеушин нови албум?!

Београд - Издавачи од Јелене траже да из нових песјама избаци стихове са сочним псовкама у којима се помињу насиље и убиства, али она не пристаје.

Од албума Јелене Карлеуше о којем се мјесецима прича засад нема ништа! Разлог су текстови експлицитне садржине, због чега поп звијезда ратује са издавачима. Они траже да спорне дијелове Јелена или избаци, или их препјева с новим и блажим стиховима.

- Јелена тврдоглаво одбија да измјени и једну једину ријеч у текстовима, који се баве криминалом, насиљем и критиком друштва, чак уз употребу сочних псовки. Издавачи су се уплашили реакције РРА, као и саме будућности албума на тржишту - каже за лист "Курир" извор близак ЈК.

 На албуму, који носи радни назив "Дива ДНА“, налазиће се 10 пјесама, од којих су двије баладе за које сви који су их чули кажу да су најбоље у Карлеушиној каријери. Али, како сазнајемо, проблем је у осталих осам нумера, у којима доминирају хаус, реп и R’n’B.

 - Један од примјера је реп пјесма "Крими рад“, у којој Јелена пјева о социјалним темама, уз помоћ не толико познатог репера Терор Тек. Она је главна коска у грлу издавача јер се помињу убиства. У једној од пјесама Карлеуша се бави ноћним животом Београда и пороцима, користећи врло експлицитне речи о проституцији и наркоманији, које не жели да избаци или промјени.

Око ЈК су увек пометња и огромне турбуленције. Сумњамо да ће попустити. Засад највише испаштају њени фанови који су постали веома нестрпљиви.

Јеленин PR: ЈК може да диктира услове

- Јелена је завршила пјевање у студију и сад се ради постпродукција. Ово је албум који ће заувијек променити токове домаће естрадне сцене. Ријеч је о најбољој продукцији досад урађеној на овим просторима! Крећемо са снимањем спотова и промотивних фотографија. Све везано за издавање албума ће се ускоро ријешити. Јелена је једна од најтиражнијих умјетника на Балкану и у позицији је да диктира своје услове - рекао је за Курир Карлеушин PR Зоран Бирташевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана