Ники Минаж показала голе груди

Aгенције
Ники Минаж показала голе груди

Америчка музичка звијезда Ники Минаж позирала је полугола, а њене руке прекривале су голо бујно попрсје. Пјевачица се поново разголитила за своје фанове. Ово није први пут да Минажова показује своје атрибуте. Пјевачица је прије неколико мјесеци на свом "Твитер" налогу објавила фотографију своје обле гузе, као што то с времена на вријеме учини старлета Сораја Вучелић.

Оника Тања Мараж је америчка хип-хоп, Рн'Б, поп пјевачица и кантауторка, свијету познатија под именом Ники Минаж, рођена у држави Тринидад. Тамо је до пете године живјела са баком. Дјетињство је провела уз музику која јој је, како је касније испричала, помогла да побјегне од стварности. Прво је себе називала "Колачић", затим "Хајаруку Барбика" и на крају је остало Ники Минаж. Завршила је средњу музичку школу "Ла Гардија" на Менхетну, гдје је похађала и часове глуме.

Каријеру је започела 2004. године као пратећи вокал музичарима из Њујорка. Већу пажњу привукла је својом страницом на друштвеној мрежи "MySpace", гдје је објављивала ремиксе пјесама других извођача. Године 2009. издаје ремикс траку, послије чега потписује уговор за издавачку кућу "Young Money Entertainment". Исте године је гостовала на сингловима многих извођача попут Мараје Кери, Ашера, Кристине Агилере, Лудакриса и многих других. Сљедеће године објавила је свој први студијски албум под именом "Pink Friday", који се нашао међу првих пет најпродаванијих албума у Америци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана