Није било лако бити дио славног бенда

Агенције
Није било лако бити дио славног бенда

Поп састав Пусикет долс жарио је и палио двехиљадитих, а осим великим хитовима, чланице бенда су привлачиле пажњу и својим изгледом.

Откако се бенд распао Никол Шерзингер је у неколико наврата изјављивала да је патила од булимије, а сада је њена колегиница Кимберли Вајат изјавила да славе није ни била свјесна јер је стално морала да води рачуна о исхрани.

"Све вријеме сам бринула о својој килажи. Стално су нас мјерили и строго пратили наше животне навике како се не бисмо угојиле ни килограм. Биле смо под страшним притиском. Тог периода се не сјећам толико по успјеху који смо постигле колико по константним провјерама и притисцима којима смо биле изложене како бисмо изгледале као анорексични ванземаљци", искрена је Кимберли.

Каже да се данас труди да се храни здраво, те да такве навике жели да усади и ћерки.

"Трудим се да се храним здраво и да својој ћерки усадим такве навике, али плашим се да ће, као и многе дјевојке широм свијета, стећи поремећаје у исхрани због онога што је остало као резултат модне индустрије и шоу-бизниса, који форсирају изглед који је нереалан за већину жена. Свакодневно, у оближњем парку, виђам двије деветогодишњакиње које иду на трчање и разговарају о калоријама. То је заиста страшно", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана