Незаборавни ТВ моменти Џерија Спрингера: Разоткривена невјерства, туче и пријетње уживо VIDEO

Г.С.
Незаборавни ТВ моменти Џерија Спрингера: Разоткривена невјерства, туче и пријетње уживо VIDEO

Џералд Норман Спрингер умро је данас у 79. години живота. Био је амерички водитељ, новинар, глумац, продуцент, бивши адвокат и политичар, а публика ће га највише памтити по незаборавним емисијама.

Спрингер је био 56. градоначелник Синсинатија од 1977. до 1978., а био је најпознатији по томе што је водио таблоидну ток-шоу емисију "Џери Спрингер" између 30. септембра 1991. и 26. јула 2018. и дебитовао у подкасту Џерија Спрингера 2015.

Неке од његових емисија подигле су велику прашину, као што је она коју можемо слободно насловити - превара са стриптизетом.

Варање са стриптизетом

Ако постоји нешто за шта је "The Jerry Springer Show " синоним, то су открића о неверству.

У једној од емисија момак је обавијестио своју дјевојку да је спавао са стриптизетом. Наравно, он тврди да је у питању чисто физичко задовољство, али изгледа да његова дјевојка не жели да прихвати ситуацију, те почиње да га удара по глави.

Ствари крећу од лошег ка горем када се стриптизета укључи у борбу, те избија туча између двије жене. Уз скандирање публике, стриптизета маше грудима и почиње да плеше на шипци. У међувремену, дјевојка је у бекстејџу и повраћа. Пошто стриптизета одбија да ћути, Спрингер је испрати са бине.

Одсјекла себи ноге

У једној емисији Џери је такође показао жену која је самој себи одсјекла ноге.

Наиме, потребна је посебна врста необичности да бисте себе хендикепирали јер вам је то рекао ваш "мозак". Спрингер је савршено објаснио емисију, рекавши:

"Ово је можда најбизарнија прича коју смо урадили у нашој 15-годишњој историји. Очигледно је Сандра одлучила да кружном тестером одсјече обије ноге јер су јој гласови у глави то говорили. 'Бизарно' је лака ријеч када је у питању овај гост, који нас искрено брине за будућност човјечанства."

Живот у кутији

Можете речи шта хоћете о "The Jerry Springer Show ", али не може се порећи његова способност за проналажење јединствених личности. Узмимо за примјер момка, који је одлучио да избјегне друштвену норму живота тако што је живио у картонској кутији.

Иначе, Од 2008. до 2007. Спрингер је био домаћин емисије Америка има тален, а од септембра 2019. до 2022. Спрингер је водио емисију у судници "Судија Џери".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана