Невјероватна прича: Ево како је Јован Перишић постао пјевач

GS
Foto: YouTube

Велики хитови и загарантован провод синоним су за пјевача Јована Перишића, који је један од најтраженијих пјевача народне музике.

За разлику од многих пјевача који су имали јасан циљ о жељама за будућност, Перишић је током одрастања маштао о различитим пословима, а иако је одувијек волио музику није могао ни да сања да ће данас бити велика звијезда.

"Као и сваки млад човек сам маштао. Као мали волео сам фудбал па сам мислио и да ћу се тиме бавити, касније можда и пилот и све се тих деведестих издешавало чудно. Срећа моја појавио се микрофон", рекао је Јован.

Усљед немилих дешавања у региону, млади пјевач се из родног Рибника сели се за Београд, а затим у Нови Сад, а када је послије недјељу дана пожелео се врати у Босну и Херцеговину задесило га је непријатно изненађење.

"На станици сам тражио карту за Бањалуку и они су ми рекли како та карта не постоји. Гледам шта да радим и нека моја родица које је ту живела опсовала ме онако понашки где ћу и останем ја ту", започео је причу Јован.

Свој глас није крио и често је умио да запјева уз радио у колима, али похвалама родбине није придавао велики значај сматрајући да сви из његовог краја имају добар глас. Једном приликом обећао је сину од рођаке код које је живио да ће пјевати на његовој свадби.

"Прва песма је била од Халида Муслимовића 'Знам за све сам крив' и та родбина је кренула да баца паре на мене и ја сам се збунио. Што сам знао песама то сам отпевао, оставио микрофон и кренуо из масе", присјетио се он, а када је за њим кренула пјевачица и ословила га са колега није знао шта га је снашло.

"Ја онако збуњен, не знам да се мени обраћа и пита ме где певам. Ја кажем како не певам нигде, већ да само волим и сутра већ се прочуло да има неки мали, звали ме и тако је све почело", испричао је Перишић својевремено за Гранд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана