Невјероватна истина о љубавној причи која је интригирала свијет

Б92
Невјероватна истина о љубавној причи која је интригирала свијет

Моника Белучи и Венсан Касел упознали су се 1996. године на снимању филма "L'appartment", а вjенчали су се три године касније. Помало нескладан пар који је увијек изазивао погледе јавности објавио је развод 2013. године и свијет је био разочаран - и немојте да вас то чуди јер ово заиста није био конвенционалан брак.

Италијанска глумица Моника Белучи гостовала је у Београду прошле недеље гдје је отворила ФЕСТ и присуствовала премијери филма "На млијечном путу". Појава италијанске љепотице у нашем граду изазвала је многе коментаре, а она је имала само ријечи хвале за наш народ.

Гостујући у емисији "Вече са Иваном Ивановићем" признала је да упркос томе што жене у друштву данас имају другачију улогу, мушкарци су им и даље најважнији јер, како каже, наше срце не може без њих. Том приликом је упутила и комплимент водитељу Ивану Ивановићу.

Тада су се сви са сијетом сјетили њеног бившег супруга Венсана Касела. И док једнима уопште није био јасан овај спој, другима је њихова веза била јако занимљива, па их је често красила титула „љепотице и звери".

Венсан са „лудилом" у очима и мистериозна Моника заиста „на папиру" не дјелују као складан пар, реалност нас је разувјерила. А како и не би када смо схватили да је Моника заправо врло либерлана супруга, а је то у једном интервјуу од прије пар година и признала.

"Страст можете осјетити и према најгорем човјеку којег сте икада упознали. Али, она нема никакве везе са партнерством. У таквом односу, страст остаје, али је важније повјерење, поштовање и свијест да вам је мушкарац лојалан не у сексу, него да ће једоставно бити ту за вас. То је много важније од сексуалне вјерности", рекла је тада – "Било би сулудо да му тражим да ми буде вјеран у том смислу када сам ја одсутна два мјесеца. Не можете тражити такве ствари нити контролисати кога виђа и шта ради. Мислим да је реалније размишљати о квалитету односа док смо заједно и како ћемо то вријеме заједно искористити. Говорим о тој врсти лојалности и елеганцији"

Прије шест година када је давала овај интервју била је и даље јако заљубљена у свог супруга за ког се удала 1999. године.

"Мислим да је јако секси. Важно је имати такво мишљење о супругу. Али, Венсан је првенствено нормалан мушкарац. Некада га јако волим, а некада бих га убила", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана