Неутјешни родитељи одали пошту Ејми Вајнхаус

Глас Српске
Неутјешни родитељи одали пошту Ејми Вајнхаус

Родитељи Ејми Вајнхаус јуче су и формално идентификовали тијело своје мртве кћерке послије чега су се запутили према пјевачициној кући у сјеверном Лондону да би јој одали пошту заједно са њеним пријатељима и обожаваоцима. Ејмина мајка Џенис се сломила још приликом посјете мртвачници, а сузе није могла суздржати ни пред бројним камерама и фотоапаратима који су је дочекали испред куће. Уз њу је био и бивши муж Мич, Ејмин отац који је и сам све вријеме плакао.

- Ејми је била пуна љубави, увијек је била одана и породици и пријатељима, а гајила је најљепша осјећања за своју публику. Ми смо још погођени вијешћу и зато ми опростите што не могу више говорити - рекао је Ејмин отац Мич на крају обраћања присутнима.

Портпарол покојне пјевачице Крис Гудмен саопштио је да је Ејми највјероватније умрла у сну. Те вечери је била сама у кући, а телохранитељу је нешто раније него иначе рекла да иде спавати. Након што се ујутро није будила, он је ушао да провјери да ли је све у реду, но примијетио је да Ејми не дише. У великом шоку је позвао хитну и полицију, али за Ејми је већ било касно. Њен приватни љекар наводно је дан прије њене смрти био у кућној посјети пјевачици, но њено здравље, иако веома крхко, није било нарушено. Бивши муж Блејк Филдер, који се тренутно налази у затвору, такође је погођен Ејмином смрћу.

ejmi- Моје сузе за њом никад неће пресушити. Сви који су знали мене и Ејми, знали су и колика је била наша љубав. Не желим вјеровати да је жена коју сам волио највише на свијету сад мртва - рекао је Филдер.

Ејми и Блејк су били у браку двије године, вјенчали су се 2007. године на Флориди, а развели двије године послије. Многи су управо Блејка окривљавали за Ејмино нестабилно ментално стање, као и злоупотребу дроге и алкохола.

Продаја албума Ејми Вајнхаус, која је пронађена мртва у суботу у свом стану у Лондону, порасла је за 37 одсто од суботе до недјеље, а очекује се да ће се тај тренд наставити.

ejmi 1

ejmi 5

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана