Нетрпељивост Меланије према Трампу сваким даном све већа

Агенција
Нетрпељивост Меланије према Трампу сваким даном све већа

Првој дами САД Меланији Трамп доста је јавног срамоћења, које јој константно приређује супруг Доналд Трамп, што је већ неколико пута јавно и показала, кршећи сва правила која је поставила Бијела кућа.

Страни медији пишу да се бијес Меланије Трамп више не може мјерити, а нетрпељивост према супругу досегла је највиши могући ниво, због чега сви чекају да она ускоро повуче посљедњи потез и затражи развод.

Меланија је недавно показала да јој је доста супруга. Требало је да њих двоје службеним хеликоптером, а потом и службеним авионом "Аир Форце Оне" отпутују из Бијеле куће ка Флориди и његовом ризорту у Мар-а-Лагу.

Међутим, Меланија је у посљедњем тренутку промијенила план, јер јој је чак и неколико минута, колико би трајао лет хеликоптером, било превише да проведе у близини Трампа, па је до базе, гдје је био смјештен авион, одлучила да дође аутомобилом, избјегавајући фотографе.

Извор близак Меланији открио је да она тренутно пролази кроз најгори период живота, јер "јавност помно прати сваки њен корак и однос са супругом".

- Јако је несрећна због свог живота и свега што јој се догађа. Када би могла отишла би од Доналда и била са својим сином - открио је извор близак породици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана