Нетфликсова звијезда Америку замијенила Хрватском

ГС
Foto: Агенције

Нетфликс звијезда Џули Тајс донијела је одлуку да напусти Америку и пресели се у Хрватску, тачније у Дубровник.

"Хтјела сам да се преселим у Лос Анђелес. Све је било спремно и одједном сам добила осјећај да нема потребе да то радим. Помислићете да сам луда, али свемир ми је рекао да се преселим у Хрватску", рекла је Џули Тајс у свом виралном ТикТоку.

Американка која има више од пола милиона пратилаца на ТикТоку прије неколико недеља спаковала је кофере и своју адресу у Тексасу замијенила новим домом у Дубровнику.

"Схватила сам да су ствари које цијеним у животу много ближе европским и хрватским вјеровањима него америчким. Моја перспектива се промијенила, уживам у животу овдје", почела је своју причу инфлуенсерка, која је многима позната из Нетфликс ријалитија"The Trust: A Game of Greed".

А зашто Хрватска? Она је својим пратиоцима рекла да је то једноставно била "порука из свемира", али открива да је неко вријеме прижељкивала спорији, мирнији живот, пише Б92.

Чим се доселила Дубровник, осјетила је промјену. Каже да се овдје ојсећа као да живи живот који јој је потребан.

"Живот је много мирнији. Свуда је природа и прелијепи пејзажи, у Америци стално чујете аутомобиле, сирене, ни не схватате како то утиче на нервни систем.Све је много једноставније, људи причају једни са другима, нису сви увијек на мобилним телефонима, храна је "права",  прича Џули, која је психолог.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана