Немања у љубавној вези са Данијелом

Глас Српске
Немања у љубавној вези са Данијелом

Док су једни нагађали да ће се Немања Стевановић помирити са бившом дјевојком Миленом Ћеранић, а други га повезивали са сваком женском особом са којом се појави у јавности, млади пјевач ужива у љубави са познатом водитељком Данијелом Јанков, сазнају поједини београдски медији.

- Немања и Данијела су одскоро заједно, мада између њих већ дуго постоје неке варнице. Трудили су се и он и она да обуздају хемију која влада између њих, али безуспешно. Како сам чуо, довољно им је било 15 минута насамо да би прешли границу познанства и препустили се страстима. Пошто још нису сигурни да ли је у питању пролазна авантура или нешто више, покушавају да сакрију своју љубав од медија. Додуше, за то имају још један разлог, јер Данијела има брак иза себе и откако се развела, ниједног дечка није приказала у јавности. A често је причала и како се никада више не би заљубила у неког ко је познат. Aли, ето, није успела да одоли Немањи - изјавио је извор близак новопеченом пару.

Данијела је на питање новинара да ли је у вези са Немањом одговорила само SMS-ом, у коме је написала "не", док он уопште није дао коментар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана