Нема утицајније до Џенифер Лопез

Агенције
Нема утицајније до Џенифер Лопез

Лос Aнђелес - Магазин “Форбс” је објавио листу најутицајнијих свјетских јавних личности, а латино дива Џенифер Лопез се нашла на првом мјесту са годишњом зарадом од 52 милиона долара и великим порастом популарности, преносе агенције.

Послије развода од Марка Ентонија, Џенифер Лопез се нашла у жижи свјетске јавности, а уговори о рекламним кампањама су се само низали.

Само од продаје новог парфема “Glowing” зарадила је 20 милиона долара.

Поред новца, Џенифер је успејла и да на друштвеним мрежама “потуче” конкуренцију.

На Твитеру је прати невјероватних 6,6 милиона фанова, а на Фејсбуку чак 12 милиона.

Славна “Латина” је боља чак и од “краљице телевизије”, Опре Винфри која је на другом мјесту, чија годишња зарада износи невјероватних 165 милиона долара, али је њен утицај како у Америци, тако и у свијету опао, сматра “Форбс”.

Са само 18 година, Џастин Бибер нашао се други пут на “Форбсовој” листи.

Високо треће мјесто обезбиједиле су му, прије свега, армије фанова широм свијета, распродате турнеје, рекордна продаја синглова и зарада од 55 милиона долара.

Младог музичара сљеди тамнопута дива Ријана која је за годину дана успјела да заради “само” 53 милиона долара, али је неприкосновена краљица “Инстаграма” гдје свакодневно качи по неколико фотографија, ипак забиљежила “стагнирање” на друштвеним мрежама, иако њена популарност у свијету не јењава.

Контраверзна пјевачица Ладy Гага је доживјела велики пад и са прологодишњег првог мјеста пала је на пету позицију.

Њен утицај у свијету је у протеклих годину дана у благом паду, док на друштвеним мрежама није забиљежила значајан пораст броја фанова, али је успјела да заради 52 милиона долара.

Гагу сљеде Бритни Спирс која је у протеклих 365 дана успјела да се врати музици и од концерата, продаје дискова, парфема и маркетиншких кампања заради 58 милиона долара.

Међу првих десет су и старлета Ким Кардашијан (18 милиона долара), пјевачица Кети Пери (45 милиона), свјеже разведени Том Круз (75 милиона) и славни синеаста Стивен Спилберг (130 милиона).

Занимљиво је да се Анђелина Џоли нашла на “баксузном” 13. мјесту, а одмах иза ње је Доналд Трамп који је зарадио “само” 63 милиона долара.

Адел је на 34. мјесту, а Дејвид Бекам на 32. одмах иза Роџера Федерера.
Српска снајка Адријана Лима је стота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана