Нема помирења: Бен Афлек и Џенифер Лопез подносе захтјев за развод

ГС
Foto: Инстаграм

Љубав Џенифер Лопез можда неће коштати ништа, како наводи њена популарна пјесма, али њен развод са Беном Афлеком - сигурно хоће.

Пријатељи 51-годишњег глумца и 55- годишње музичке суперзвијезде, потврдили су за Дејли Мејл, да пар поново покушава да се разведе након што је пропао посљедњи покушај помирења посљедњих недјеља.

- Документи за развод пара су завршени, али још нису предати - тврди више извора, како преноси лист.

Ова вијест прати новости да је Афлек купио вилу за "нежење" вриједну 20,5 милиона долара у Пацифиц Палисадесу у сриједу, 24. јула, на дан када је Лопез напунила 55 година.

Лопезини пријатељи су изјавили да је његова изненадна куповина момачке "гајбе" на њен рођендан био "убод у срце" диви.

Куповина нове некретнине услиједила је свега неколико дана након што је пар огласио на продају своју вилу на Беверли Хилсу за 68 милиона долара. Иначе, истог дана када је Бен купио нову кућу, Лопезова је завршила продају свог четворособног пентхауса у Њујорку за 23 милиона долара, пише Она.

- Они су завршили папире за развод пре пар мјесеци, али чекају право вријеме да их поднесу - тврди извор близак пару, док други додаје:

- Тада ће објавити заједничку изјаву у којој ће рећи како и даље гаје велику љубав једно према другом и како су се борили да им веза успије, али да нису успјели. Искрено, на крају нису могли да дођу до компромиса. Оно што су имали раније је нестало и обоје су то прихватили.

Пар је посљедњи пут снимљен заједно 30. марта.

Од тада су љето провели раздвојени - Џенифер углавном на источној обали, док Бен остаје код куће у Лос Анђелесу. Чак су и другу годишњицу брака провели 16. јула у различитим градовима.

Извјештаји о брачним невољама Афлека и Лопеза почели су да круже у мају након што пар није виђен заједно од краја марта. Тада су извори блиски пару пренијели да се Бен уселио у закупнину од 100.000 долара и да је пар намјеравао да прода своју „кућу из снова“. 

Афлекова изнајмљена кућа била је само неколико минута вожње од куће у Брентвуду његове бивше жене Џенифер Гарнер, са којом је био у браку од 2005. до 2018. и имају дјецу Вајолет (18), Фина (15) и Семјуела (12).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана