Неиспричани детаљи велике љубави Ане Бекуте и Милутина Мркоњића

Курир
Неиспричани детаљи велике љубави Ане Бекуте и Милутина Мркоњића

Љубав Ане Бекуте и Милутина Мркоњића трајала је 10 година, а на њиховом складном односу сви су завидјели.

Сада је Анина унука открила непознате детаље о једној од највећих љубави на естрадном небу.

– Доласком Мрке у њен и наш живот она се још више отворила, заљубљена жена. Како можете замислити заљубљену жену, таква је она била. Та љубав је била тинејџерска. Ја то у животу нисам видјела и многи причају о тој љубави. Као неко ко је то свакодневно гледао и доживљавао, они су постали један изванредан примјер како ја сутра треба да бирам – изјавила је Соња и истакла да је Бекута утјеху пронашла у музици након што је њен партнер преминуо.

– То је њен лијек, наступати и дијелити радост и свој глас са неким. Кад је питам када планира да одмори и оде у пензију, она увијек каже: „Не, то се неће десити. Све док могу да пјевам, ја ћу пјевати“. Бог јој је дао глас који треба да дијели са другима, а не да га чува само за себе. Сва срећа, усрећује многе људе тиме и дијели своју тугу са њима, као што и они саосјећају са њом уз те текстове – рекла је Соња у једној емисији.

Подсјетимо, Ана се за Дан заљубљених путем друштвених мрежа обратила својој највећој љубави.

– Препознала бих те у потпуном мраку, да си нијем, а ја глува. Препознала бих те у потпуно другом животу, у другим тијелима, у другим временима. И вољела бих те у свему томе, док и задња звијезда на небу не изгори у заборав. Снимила сам нашу пјесму. Загрли ме – поручила је пјевачица уз заједничку фотографију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана