Неда Украден јавно говорила о свом сексуалном животу

Глас Српске
Неда Украден јавно говорила о свом сексуалном животу

Није све у сексу, а да је битан, битан је. Сексуално сам активна, сигурно, али нема никог кога би ви сликали поред мене. Било једном и никада више, рекла је пјевачица Неда Украден, гостујући код Бокија 13.

Бисер вечери био је када је Боки питао Неду да ли има свој "кућни видео":

Aлудирајући на Северинине "ране радове", Неда је упитала да ли мисли на оно "потпалубље".

- То су мале бебе за мене, те што се праћакају тамо, такозване техничарке. Као, оне су измислиле секс, ми смо као телад. Шта, је л' треба да ме снима камера да би се напалила? Те форе, "јао испала ми касета", пусти ме тога, ми као не знамо о чему се ту ради - одговорила је пјевачица.

Кога интересује каква је Неда у сексу, добио је и тај одговор и то на црногорском језику: "Ови моји нијесу имали примједбе на мене."

У наставку ове интимне исповијести, Неда је открила да има и боре и целулит, али и груди из осмог разреда: "Моје груди нису модел крава музара. Шта мислиш да су људи ћорави, да не виде ко колике сисе има?"

Aли није хтјела да открије "ко има сисе музаре", него је и Бокија савјетовала да ћути: "Не спомињи имена, ’оћеш да те неко премлати?".

Одлично расположена, Неда Украден се поново осврнула на Наташу Беквалац, односно на прозивку која је пала на релацији између њих двије.

Враћајући јој "мило за драго", Наташа је акценат ставила на Недине године, а Неда је узвратила: "Не кријем године, поносим се њима и могла бих јој дати мајчински савјет. Зашто би неко употребљавао приватни живот у маркетиншке сврхе? Зато што нема добру пјесму. То је вријеђање интелигенције публике када неко обавјештава да ли се развео или отишао да се оперише".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана