Нећу играти као Мадона када будем старија

Агенције
Нећу играти као Мадона када будем старија

Пјевачица Бијонсе, која је позната по својим енергичним и страственим кореографијама, признаје да нема шансе да ће тако играти када буде старија, као што је то случај са Мадоном и Шер.

Хитмејкерка, чија турнеја "The Mrs. Carter Show" почиње 15. априла управо из Београда, признаје да ће морати да напусти свој сценски алтер его Сашу Фирс, јер не вjерује да ће бити тако гипка, као што су данас Мадона и Шер.

"Нисам сигурна да ћу моћи толико да ‘трескам’ када будем у њиховим годинама", рекла је Бијонсе мислећи на Мадону и Шер које су у својим педесетим и шездесетим годинама – "Не вjерујем да бих могла да идем у корак са њима. До тада ћу вjероватно бити у ‘Аве Мариа’ фазону и певати само баладе"

Карте за њену турнеју су скоро распродате због чега ће пjевачица у појединим градовима морати да наступа у додатним терминима како би фанови који нису стигли да обезбjеде своје мjесто успjели да уживају у њеном певању.

Иначе, април ће дефинитивно бити у знаку Бијонсе када се очекује да ће издати свој пети албум на коме ће сарађивати са Џастином Тимберлејком, Мигелом, Френком Оушном и другима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана