''Нећу да ти кажем, ћелави'': Како данас изгледа дјевојчица која је рекла легендарну реченицу

GS
Foto: YouTube

Тара Манић имала је само 6 година када је заиграла са најпознатијим српским глумцима у филму "Мртав ладан" и изговорила реченицу која је постала култна.

У питању је реченица "Нећу да ти кажем, ћелави", коју изговара лику којег је играо Жика Тодоровић и то на његов савјет! 

Та реченица није била у сценарију, испричала је Тара МОНДУ прије неколико година, откривши да се дијелова снимања не сјећа, већ јој је мама причала.

"Чак ми је и мама рекла да та реплика није ни била у тексту, него ми је колега из сцене рекао кажи ми то, кажи ми то, па ето, можда је чак и тако дошло до тога, при чему мама то боље зна јер се ја неких ствари ни не сјећам. По тексту није била ништа другачија реплика од свих осталих, али како је ушла у рекламу и прије премијере филма су људи запазили, а онда послије филма су запамтили. Нико на снимању није ни имао идеју да ће то бити кључна реплика", открила је Тара.

Послије ове улоге, Тара је остала у свијету глуме, али се посветила режији. Она сада има 30 година и не бави се глумом. Завршила је позоришну режију на Факултету драмских умјетности и данас је редитељка низа представа.

Рођена је у Београду и говори четири језика (српски, енглески, португалски, француски), дипломирала је прије четири године као студент генерације, а за своје представе добила је признања у Пољској, Русији, Литванији и Србији.

Како данас изгледа Тара Манић ПОГЛЕДАЈТЕ У ГАЛЕРИЈИ ИСПОД ТЕКСТА.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана