Не причам о свом приватном животу

Aгенције
Не причам о свом приватном животу

Глумица Кери Вошингтон, која је недавно проглашена за најбоље обучену познату личност од стране "Венети Фера", сликала се за насловницу часописа "Гламур". Том приликом је рекла нешто и о свом приватном животу.

Кери Вошингтон је изгледала прелијепо на фотографијама за октобарско издање часописа "Гламур", носећи на себи елегантну црвену "Диор" хаљину.

На осталим фотографијама позирала је у унутрашњости приватног авиона.

Кери је позната по томе да не воли да открива детаље о свом приватном животу. Овом приликом је открила како се тајно удала у јуну .

"Кроз искуство које имам, научила сам да не треба много да причам о свом приватном животу. Раније сам причала о својој интими, баш када сам била на насловници часописа "In Style Wewwings". Тада сам била вjерена за глумца Дејвида Москоуа. Нисам могла да се окренем и да кажем да желим да причам само о добрим стварима. Сада знам шта треба да откривам, а шта не."

Кери је била веjрена за глумца Дејвида Москоуа у периоду од 2004. до 2007. године, када се пар растао. Од јуна 2013. удата је за NFL звијезду Намдија Асомуга.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана