Не могу да избројим колико пута су ми рекли да нисам секси

Агенције
Не могу да избројим колико пута су ми рекли да нисам секси

Лик Ен Хатавеј краси новембарско издање магазина "Harper’s Bazaar", а лепа глумица се у интервјуу осврнула, између осталог, на нека непријатна искуства у својој каријери...

Добила је Оскара за улогу Фантине у филму "Јадници" Тома Хупера, удала се, и изборила са злонамjерним коментарима који већ дуже вријеме круже на њен рачун - ова храбра и љупка дама живи свој живот најбоље што умије и нема намјеру да се преда.

"Да куцнем у дрво, иако сам до сада имала доста успјеха, није било нимало лако. Многи режисери рекли би ми да нисам одговарајућа особа за неку улогу , а не памтим више колико пута до сада ми је речено да нисам секси", изјавила је позната глумица.

"Али, мој одговор је био ‘Ја могу да постигнем много тога’. То што своју сексипилност не исказујем јавно, не значи да не могу да постанем таква дјевојка када су улоге у питању. То је мој посао, оно што радим. Мој задатак је да постанем неко други. Употреби машту, друшкане".

Након освојеног Оскара, било би логично помислити да ће филмски режисери почети да је засипају понудама. Али, за Ен, ствари су биле управо супротне.

"Била сам у кризи. Али сада знам да ћу бити добро. Заиста ћу бити добро. Многи редитељи изјавили би да мисле да сам савршена за неку улогу, али да нису сигурни како би ме публика прихватила због негативних ствари које су ме пратиле", објашњава глумица.

А онда је назвао Кристофер Нолан. "Чим је објављена вијест да сам добила улогу у филму "Interstellar", телефон је, срећом, опет почео да звони", наводи Ен.

"Људи нису били пријатни према мени. Али, то ми је омогућило да растем као човjек. Захваљујући томе, постала сам много саосећајнија и брижнија особа. И нимало ми није жао због тога", закључила је лепа глумица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана