Не крије разочарање: Рођена унука не жели да ме види

Агенције
Не крије разочарање: Рођена унука не жели да ме види

Чини се да ни чувена модна креаторка Вивијен Вествуд није поштеђена проблема са којим се срећу старији људу широм свијета – њена млада унука Кора Кор све мање времена проводи с њом.

Дејм Вивијен Вествуд недавно је изјавила да је врло разочарана што њена седамнаестогодишња унука не само да није дошла да је види, већ се није ни јавила.

Креаторка је додала да је Кор пропустила њену модну ревију зато што је за викенд отишла на скијање.

Када је новинар питао гдје је млада манекенка која је прошле године дебитовала на лондонској Недјељи моде, Вествуд је признала да "нису у контакту".

"Врло сам рачорана. Мислим да пропушта једну велику шансу. Било би добро да се ослони на мене и искористи моју славу и каријеру за свој сопствени напредак. Десиће се да једног дана више не будем жива, а она ће помислити ‘Шта је говорила она жена?’", рекла је Вествуд.

Ово, међутим, није први пут да креаторка јавно критикује своју унуку. У једном интервјуу прије пар недјеља рекла је: "Она је предивна дјевојка, али вољела бих да видим како користи свој таленат и залаже се за нешто. Вољела бих чешће да је виђам. Она је тинејџер, стално је нечим окупирана", пожалила се Вествуд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана