"Не дирајте нечију мајку": Сека Алексић и Ана Бекута пружиле подршку Северини

Г.С.
"Не дирајте нечију мајку": Сека Алексић и Ана Бекута пружиле подршку Северини

Врховни суд у Хрватској у потпуности је вратио старатељство над Александром Поповићем његовом оцу, бизнисмену Милану Поповићу, што значи да је хрватској пјевачици Северини старатељство у потпуности одузето.

"Немојте никада дирати нечију мајку! Нисте свесни шта све Бог може да вам уради!", написала је Сека Алексић у поруци подршке Северини.

"Хоће ли да се нађе неко да напокон стане на крај овој агонији једне мајке? Имају ли они који одлучују о судбини њеног детета своје дете? Ако немају дете, имају ли барем своју мајку? Ако немају ни дете нити познају своју мајку, имају ли зрно савести? Како је могуће да се у Европској унији, здравој и правој, мајци може одузети дете које жели да живи с њом? Ако се ово дешава Северини, шта се, побогу, дешава некој непознатој, сиротој жени која нема ни простор, ни адвоката ни средство да се бори за своје дете", написала је Бекута па наставила:

"Јасно ми је да Северина неком може и да смета – увек су људима сметале лепе, паметне и јаке жене. Али, није ми јасно, годинама ми није јасно како они који одлучују о судбини тог дечака не мисле о њему? Зар је могуће да је мржња према Северини, склоност корупцији и трулеж система јача од емпатије према једном дечаку који никоме ништа није скривио и који жели да буде са својом мамом? Северина немаш избора него да устрајеш и бориш се. Нема другог начина и нема другог пута него да стиснеш зубе као и протеклих 11 година и бориш се за свог сина. И он и ми знамо колико га волиш. Држи се. Волимо те" категорична је Бекута, преноси Курир.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана