НБА звијезда лумповала по спалововима, а онда се појавила у српском селу код тазбине

ГС
Foto: Твитер

БЕОГРАД - Пол Џорџ је стигао у Србију и од тада се лудо забавља.

Најприје је искористио прилику да се проводи на београдским сплавовима, а након чари ноћног живота одлучио је да дан проведе на селу. У питању је село Мраморак, у близини Панчева, одакле је поријеклом његова изабраница Данијела Рајић, коју многи препознају као „српску Ким Кардашијан”.

На сплаву са њим је био Богдан Богдановић, али и репер Цвија, пише Нова спорт.

Они су дружење овјековечили и заједничком фотографијом, а навијачи Партизана су одмах кренули са шаљивим коментарима о Џорџовом доласку у редове црно-бијелих.

Цвија је раније у току дана на аеродрому дочекао и Николу Миротића већ виђено појачање Партизана, па је и то био повод за добру шалу. Џорџ је претходно са супругом био у једном клубу гдје је могао да ужива у некој врсти кабареа, а око њега су ђускале и атрактивне дјевојке. Ипак, како су то многи примијетили у коментарима на клип који је постао веома популаран, Џоџ се ниједног тренутка није осврнуо у правцу дјевојке која је изазовно играла покрај његове главе и тако показао и поштовање према супрузи, а многи су се шалили да није имао храбрости за то.

Пол Џорџ и Данијела су дуго у вези коју су обиљежиле бројне контроверзе, а не тако давно су се и вјенчали и озваничили је браком. Због ње је почео да слуша српски турбо фолк као и да једе сарму коју му је она лично спремала.

Упознали су се док је Данијела била стриптизета, а наводно одбила је понуду Пола Џорџа да абортира за милион долара. Послије свега тога су почели да живе заједно, недавно су добили и треће дијете и назвали су га Вук, док судећи по фотографијама на Инстаграму љубав цвјета и долазак у Србију је још само један доказ колико се Американац заљубио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана