Називали је погрдним именима, а данас је нова миљеница Америке

Агенције

Шарлот Мекинеј, која се прославила провокативном рекламом за бургер која се емитовала на Супербоулу, открива како је изгледало њено дјетињство, али и да ли јој смета поређење с Кејт Аптон.

Двадесетједногодишњакиња коју је у недјељу увече гледало преко 100 милиона људи открива да је у школи била жртва злостављања вршњака. Злостављање је трајало дуго, а резултирало је тиме да напусти школу са 17 година.

"Дјевојчице су биле непристојне, називале су ме курвом, силикоњаром, било је брутално, баш брутално. Бацале су пиво на мене, само зато што сам била најљепша у школи. Посебно ми је било тешко када су ми са 14 година порасле груди и нисам знала шта да радим с њима. На срећу, имала сам старију сестру која ми је рекла да те дјевојке не смеју да ми буду важне", истакла је Шарлот.

Осим злостављања које је трпјела у школи Шарлот каже да је водила битку са дисклексијом, што је такође један од разлога зашто је напустила школу.

У међувремену, Шарлот све више упоређују са Кејт Аптон. Иако ове двије плавуше несумњиво личе она каже да жели да буде више од двојнице Кејт Аптон.

"Њена каријера је сјајна, али ја желим да одем даље. Надам се да ћемо се у будућности разликовати", закључила је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана