Навијачко лудило у Енглеској

Глас Српске
Навијачко лудило у Енглеској

Познато је да навијачима свашта пада на памет кад крене "лудило" Свјетског првенства у фудбалу.

Тако је 34-годишњи Енглез Ли Бреј из Бристола цијелу кућу офарбао у боје енглеске репрезентације, а чак су му и комшије мало прискочили у помоћ, па се уклопили у "штимунг".

Ли Бреј велики је навијач "гордог Aлбиона" и вјерује да овог пута Вејн Руни и друштво могу до краја. Зато је у част изабраницима Фабија Капела осликао цијелу кућу, а двориште украсио енглеским заставама.

- Заиста вјерујем да можемо до краја у Јужној Aфрици. У част играчима украсио сам своју кућу, а сад навијачи из цијелог града и околине долазе да би се фотографисали и подржали Енглеску - рекао је Бреј.

Заиста, што се навијачке лудости тиче, ту понекад нема границе. Присјетимо се само и лудог алжирског навијача, који се на утакмици против Словеније попео на сам врх стадиона.

Неки други појединци имају на уму сасвим друге ствари. С обзиром на то како су Енглези одиграли утакмицу против Aмериканаца, можда је баш присуство лијепе Дејзи поправило расположење многима од несрећних фанова.

Споменута млада дама је, наиме, вјероватно из пропагандних разлога, утакмицу на једном од лондонских тргова пратила обучена само у мали бикини, а у полувремену се смјешкала фотографима који нису пропустили да овјековјече тренутак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана