Наташу Беквалац ударила струја!

Курир
Наташу Беквалац ударила струја!

Београд - Наташа Беквалац изазвала је кратак спој, направила курцшлус и добро ју је продрмала струја приликом покушаја да преко продужног кабла покрене веш-машину, сазнаје “Курир” од блиске другарице поп пјевачице.

- Ната је тренутно у фази куповине нових електричних уређаја и беле технике за стан. Сама жели да прави размештај, а утичнице на гајби нису распоређене у складу с њеним потребама, па је за неке апарате морала да користи продужне каблове. Испоставило се да је један од продужних каблова лошијег квалитета, те кад је укључила машину, струја је, и поред свих заштита на уређају, пробила. Наташа је спустила руку на машину и добро ју је продрмало. Вриснула је, а удар ју је буквално оборио с ногу - прича саговорник.

С Беквалчевом су у стану биле пријатељице, које су јој притрчале у помоћ.

- И поред претрпљеног страха, Наташа је праснула у смехје чим се после неколико секунди опоравила од шока. Изгледа да сад има неких проблема с инсталацијама у том делу стана, ваљда су неке жице изгореле. Не разумем се превише. Позвала је електричаре да то среде - каже саговорник “Курира”.

У више наврата током јучерашњег дана покушали смо да добијемо Беквалчеву и упитамо је за здравље, али она до затварања броја није одговарала на позиве, али ни на поруке које смо јој послали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана