Наташи украли 10.000 евра на плажи

Курир
Наташи украли 10.000 евра на плажи

Београд - Наташа Беквалац опљачкана је на грчком острву Закинтос, преноси “Курир”.

Наиме, панонској љепотици је на једној од тамошњих плажа неко украо новчаник у коме се осим кредитних картица налазио и хонорар од 10.000 евра, колико је добила за два концерта у познатом љетовалишту.

Пјевачица је крађу пријавила локалној полицији.

- Наташа није желела да јој се хонорар за концерте уплати одмах, већ на крају боравка, пошто је планирала да новац донесе у Србију и плати трошкове око сређивања стана у који ће се ускоро уселити. Пошто је на сваком од два њена концерта било по више од 1.000 људи, организатори су били презадовољни и донели су јој новац на плажу на којој се купала. Исплатили су јој 10.000 евра по договору и отишли, а она је остала да ужива са кћерком Ханом, сестром Кристином и сестричином Петром – каже добро обавјештени извор.

Иако је добро пазила на торбу, додао је, лопови су били толико вјешти да су искористили тренутак њене непажње и однијели јој новчаник, у коме су се налазили новац и картице.

- Наташа и не зна када се то тачно догодило, само је у једном тренутку, неколико сати након што је исплаћена, када је посегла за парама да би платила рачун, схватила да новчаника нема - каже добро обавјештени извор и додаје да је Беквалчеву овај догађај потресао.

- Пре пар месеци је купила стан у Београду у коме намерава да живи са кћерком, а који је на одличној локацији јер је близу школе у коју Хана на јесен полази. Када су кренуле на одмор, у стану су остали радници који су по њеним жељама реновирали све и требало је да, када се врати, плати мајсторе, материјал и да се усели. Када је схватила да је остала без тог новца, шокирала се и почела је да дрхти. Једва су је примирили. Када је дошла себи, пријавила је полицији крађу и они тренутно истражују тај случај, али је свакога тренутка све мање наде да ће лопови бити ухваћени – навео је извор.

Одмах након што је била у полицији, звала је банку да блокира картице, а потом је позвала родитеље, који су се снашли и послали јој новац да би могла нормално да се врати у Србију.

Једина позитивна околност је та што није са собом носила документе, већ их је оставила у сефу у хотелу, јер би онда имала и ту проблема како да допутује без пасоша.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана