Наташи понестало новца на љетовању

Глас Српске
Наташи понестало новца на љетовању

Након што је поп пјевачица Наташа Беквалац уживала неколико дана у луксузном хотелу на Црногорском приморју који је папрено платила, наводно јој је понестало новца, па се смјестила код пријатељице у пансион знатно нижег ранга.

- Чим се вратила са Ибице, Наташа се са сестром Кристином и њиховом дјецом упутила у Црну Гору, гдје су неколико дана уживале у луксузном хотелу -  рекао је извор близак пјевачици.

- Пошто је, како се прича, готово све паре спискала у Шпанији и на луксузном одмору на Светом Стефану, Нати је понестало новца, па је била приморана да се задовољи хотелом нижег ранга. С обзиром на то да јој је другарица менаџерка у једном таквом објекту, она је Беквалчевој понудила да буде код ње и то за џабе. Пјевачица се, чујем, није двоумила, већ је без размишљања прихватила понуду своје другарице одлучна у намјери да се сунча и купа до краја сезоне - завршава извор.

Наравно, ова информација је остала непровјерена, јер се Ната није јављала на позиве новинара. Aли након луксузног љетовања на Ибици и Светом Стефану, није ни чудо да је остала празног новчаника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана