Наташи Беквалац испале груди VIDEO

Глас Српске
Наташи Беквалац испале груди VIDEO

Наташа Беквалац је својим наступом потпуно бацила сјенку на премијерно извођење дуетске пјесме "Господине" са Емином Јаховић прошлог уторка у "Aмиџи шоуу". Не кореографијом, него голим грудима. Пјевачица се све вријеме "борила" са хаљином, која јој је спадала. Гледаоци су видјели "ту муку", али не и оно што је исјечено у монтажи, јер њихов наступ није ишао уживо, већ је снимљен пред почетак емисије. У више наврата испале су јој брадавице, а у једном тренутку их је тако жестоко стегла подижући корзет да је сигурно много забољело.

Сусрет Наташе Беквалац и Огњена Aмиџића у овој емисији наводно није прошао у пријатељском ћаскању. Новосадска "барбика" и популарни шоумен водили су прилично непријатан дијалог у шминкерници непосредно пред почетак снимања популарне емисије "Aмиџи шоу".

- Наташа је Огњену замерила то што јој пре месец, кад је гостовала код њега, није рекао да ће пустити прилог о њој и Данилу, због којег је тада заплакала у студију. Ната је била веома љута што је то емитовано, чак му је рекла да искоришћава њихово дугогодишње пријатељство. Огњен је покушао да јој објасни да није било лоше намере, али безуспешно. Није хтела ни да га саслуша, него је усред његовог правдања замолила да сви напусте шминкерницу - рекао је извор који се затекао на лицу мјеста.

Да су пјевачица и водитељ у затегнутим односима, видјело се и у емисији. Кад је најављивао премијерно извођење дуета Емине и Наташе, Aмиџић је Беквалчеву само поздравио, а потом је све вријеме причао искључиво са Емином. За то вријеме Наташа је стајала на другом крају студија, не желећи да учествује у разговору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана