Наташи Беквалац дотрајали силикони

Aгенције
Наташи Беквалац дотрајали силикони

Код Наташе Беквалац очигледно је вријеме за ремонт силикона у грудима што и не чуди, пошто је прошло десет година од уградње, пишу београдски медији.

На посљедњем наступу, у финалу "Сурвајвера", Наташа се појавила у уској краткој хаљиници, а многи су тада коментарисали да је хаљиница из категорије "више открива, него што покрива", па су груди биле у првом плану.

- Наташа је показала груди у издању "куд које, миле моје". Нема шта, ако око лаже, камера и фотоапарат не лажу - ребарца сјевнула, а груди се разбјежале свака својим путем - један је од коментара послије Натиног наступа.

Новосадска барбика очигледно је ушла у серију провокативних наступа, па је гледаоце те вечери у преносу финала ријалитија "Сурвајвер" почастила погледом на доњи веш.

Она је и током недавних наступа у БиХ и Хрватској више пута фотографисана у проблематичним хаљинама, које су се провидјеле до те мјере да су њени фанови могли имати савршен увид у њене груди. Пјевачица је ове године знатно промијенила свој имиџ и све више се ослања на своје женске секси атрибуте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана