Наташа одмара на јахти са албанским бизнисменом

Глас Српске
Наташа одмара на јахти са албанским бизнисменом

Наташа Беквалац, како пишу српски медији, тренутно проводи вријеме у Поречу на јахти "Мегаладона" албанског бизнисмена Ћазима Османија, званог Феликс, са којим се наводно виђа. Пјевачица се на поменутој плажи раније одмарала неколико дана, да би потом отишла за Скопље, гдје је имала наступ и поново се вратила у Пореч.

Ћазим Османи, за којег се већ увелико прича да је нови партнер Наташе Беквалац, добар је друг њеног бившег момка Лоле Лаковића, због којег је бјежала од куће.

Извор близак двојици пријатеља тврди да Лаковић нема ништа против тога што је Ната блиска са Османијем.

- Лола и Наташа су своју везу одавно завршили и њему нимало није жао што је сада у контакту са његовим другом. Прихватио је то, па не би било ништа чудно да се све троје ускоро састану и присјете се старих времена - тврди извор близак бизнисмену.

Беквалчева је наводно због Лоле својевремено побјегла из родитељског дома. Живјела је у кући Лаковића у Подгорици и прижељкивала да се уда за њега. Међутим, ову причу окончао је њен отац, чувени фудбалски тренер Драгољуб Беквалац, који је отишао у Црну Гору и успио да убиједи кћерку да се врати кући.

Иначе, Лола је широј јавности познат по улози у споту за пјесму "Лична карта" Aце Лукаса, а прије више година био је власник ноћног клуба "Мајами" у Будви.

Наташин пријатељ Ћазим Османи у браку је са Петритом, са којом има троје дјеце. Aли, из ванбрачних веза, како тврде упућени, он има још петоро дјеце.

Иначе, његова супруга Петрита живи у њемачком граду Хамбургу. Натиног оца, како кажу упућени, потресла је прича о наводној вези његове кћерке са албанским бизнисменом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана