Наташа Нинковић прославила 50. рођендан: Журка у Требињу уз ватромет и трубаче

ГС
Наташа Нинковић прославила 50. рођендан: Журка у Требињу уз ватромет и трубаче

Јубиларни педесети рођендан Наташа Нинковић обиљежила је спектакуларном журком у бијелом, коју је организовала у родном Требињу.

Уз лијепу глумицу те вечери били су њени највољенији, супруг Ненад и синови Лука и Матија, али и бројне колеге и пријатељи.

Наташи су преко друштвених мрежа, уз фотографије са славља, рођендан честитали и кумови, Нела Михаиловић са супругом Владимиром Петричевићем, као и Слобода и Војин Ћетковић.

"Каква предивна ноћ, какво славље поводом куминог рођендана“, написала је Нела, која је са Наташом нераздвојна још од студентских дана.
Ово је, уједно, била ретка прилика да видимо како изгледају сестре Петричевић и Ћетковић. Занимљиво је да, иако су близнакиње, Вера и Мила не личе. Штавише, једна је иста мама, док друга личи на Војина.

Слављеница је свјећице гасила уз помоћ породице док су јој окупљени певали чувени хит "Последње игре лептира" ‒ "А где је Наташа". Као што и приличи тако важном поводу, торта је била величанствена, на три спрата, а није изостао ни ватромет.

Посебно изненађење био је долазак оркестра Дејана Петровића.

"На први поглед рекло би се да је немогуће да се 12 музичара појави непримјећено, али уз помоћ Наташине породице и пријатеља успели смо да јој приредимо несвакидашње рођенданско изненађење", поручио је прослављени трубач.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана