Наташа и Хана напуштају Србију

Глас Српске
Наташа и Хана напуштају Србију

У жељи да се повуче и заштити себе и своју јединицу Хану од непрекидне медијске пажње, Наташа Беквалац је одлучила да на извјесно вријеме напусти Србију и са кћеркицом отпутује у Црну Гору.

- Када је Дача објавио да има нову дјевојку, Наташа је мислила да ће медијска пажња потрајати неколико дана. Међутим, сада је схватила да интересовање јавности за њега и Тању Врачарић не јењава, а да је и она укључена у цијелу причу против своје воље, па је одлучила да се мало склони. Она планира да за викенд спакује кофере и са Ханом оде у Црну Гору, гдје би требало да се задржи седам дана. Aко их вријеме послужи, постоји могућност и да продуже боравак, али то ће одлучити накнадно - каже извор близак пјевачици и додаје да је Наташа донијела ту одлуку послије дужег размишљања.

Иако многи мисле да је јака и да је не погађа ништа што се прича и пише, Наташа није таква, тврди изор.

- Веома емотивно преживљава све. Уосталом, када је објављено да се разводе, отишла је на Златибор не би ли се макар мало склонила од медија, али сте је пронашли па се послије неколико дана вратила у Нови Сад - додаје тај извор.

Наташа је поново дошла у ситуацију да не може више да издржи притисак јавности, па ће отпутовати са Ханом, јер њу прије свега жели да заштити. Никоме чак не жели ни да каже гдје ће одсјести да би је што теже пронашли, а наводно ће једино бити у контакту са пријатељима и породицом путем телефона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана