Наташа и Дача се разводе због Колета

Глас Српске
Наташа и Дача се разводе због Колета

Наташа Беквалац и Данило Икодиновић, познати пар, ставили су тачку на свој брак. Статус који је пјевачица поставила на својој фан страници на "Фејсбуку" значио је управо то - да се разводе.

Према сазнањима београдских медија, кап која је прелила чашу и ставила коначну тачку на Наташин брак са Дачом била је информација да се пјевачица видјела са својом великом љубављу Миодрагом Костићем Колетом.

- Наташа није без разлога тада прокоментарисала да ће јој прича о виђању са Колетом уништити брак, јер су она и Дача у посљедњих неколико мјесеци имали доста несугласица, баш око силних написа у медијима у којима је повезивана са другим мушкарцима. Информација да се видјела са Колетом прелила је чашу - каже добро обавијештени извор и додаје да Дача више није могао да издржи такав терет јавности.

Други извори, пак, наводе да је Дача Наташу због виђања са Колетом преварио са извјесном Милицом Д.

Ни Данило, ни Наташа нису се још огласили у медијима да потврде или демантују причу. Наташа је на "Фејсбуку" окачила тужну поруку у којој каже да пролази кроз тежак период.  

- Сљедеће седмице Наташа ће дати званично саопштење, до тада вас молим да се стрпите - саопштила је медијима Наташин менаџер Ивана Николић.

Наташа Беквалац и Данило Икодиновић су у суботу поподне посјетили свог заједничког адвоката и предали му папире за развод брака. Како преноси портал "свет", у питању је споразумни развод.  

Прослављени ватерполо репрезентативац Данило Икодиновић и пјевачица Наташа Беквалац вјенчали су се 2006. године, а сљедеће године су добили кћеркицу Сару.

Икодиновић је 2008. године доживио стравичну несрећу возећи мотоцикл, послије које је једва извукао живу главу, а као посљедица је остала повријеђена десна рука, коју отежано користи.

Везани наслов:  Дача оставио Наташу Беквалац

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана