Наташа Беквалац у Паровима за 200.000 евра

Глас Српске
Наташа Беквалац у Паровима за 200.000 евра

Поред тога што је имала запажену улогу у серији "Жене са Дедиња", Наташа Беквалац би ускоро могла да постане и ријалити звијезда уколико јој продуценти Телевизије "Хепи" исплате хонорар од невјероватних 200.000 евра.

Продукција овог шоуа је понудила ову суму Наташи за учешће са партнером по сопственом избору, а како сазнају српски медији, осим са њом, продуценти преговарају и са Бором Ђорђевићем и још неким члановима "Рибље чорбе", као и са Жиком и Јеленом Живановић из групе "Зана".

- У току су преговори са Наташом Беквалац, којој је понуђена вртоглава сума да уђе у "Парове". Пјевачици је понуђен улазак са партнером по сопственом избору на временски период који сама буде одабрала. Уколико овај договор не буде постигнут, организатори су вољни да Наташа уђе и сама, и то као својеврсна домаћица ријалитија. Они би направили договор с њом и што се тиче временског периода који би она провела у "Паровима", па би за тај новац морала минимум пет дана да борави у ријалитију, што је њихова посљедња понуда - открива извор близак продукцији ријалитија "Парови".

Наташино учешће потврдио је и извор близак пјевачици.

- Наташа је добила понуду да борави у ријалитију "Парови" крајем децембра, а продуценти су јој нудили улазак са неким кога она одабере. Наравно, она не би могла да уђе на неки дужи период у било који ријалити због кћерке Хане - испричао извор близак Наташи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана