Наташа Беквалац: Породични провод на Закинтосу!

Aгенције
Наташа Беквалац: Породични провод на Закинтосу!

Београд - Поп звезда Наташа Беквалац протеклог викенда одржала је концерт на грчком острву Закинтос и до посљедњег мјеста напунила клуб Плус.

Концерт је отворила својим најновијим хит синглом Краљица нових љубави, а у наредна два сата Наташа и њен шесточлани бенд извели су како бројне хитове који су обиљежили њену каријеру, тако и хитове домаће и свјетске музичке сцене.

Будући да је за наступ владало до сада незапамћено интересовање, те да је неколико стотина људи било ускраћено да уживо чује Наташу, организатори из највеће туристичке агенције за младе Рапсоди Модена травел одлучили су да одмах уговоре још један концерт, тако да ће поп звијезда поново наступити на једном од најљепших острва Грчке 1. августа.

Беквалчева је свој боравак у Грчкој искористила и за породично љетовање.

Наиме, Наташа и њена млађа сестра Кристина на Закинтосу бораве са кћеркама Ханом и Петром.

Сестре Беквалац уживају на најљешим плажама Закинтоса, што се може видјети и по фотографијама које Кристина објављује на друштвеној мрежи Инстаграм.

По повратку у Београд, Наташа приводи крају рад на новом албуму, али се и спрема за први разред, будући да њена кћерка Хана  од септембра креће у основну школу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана