Наташа Беквалац открила како је скинула 10 килограма за мјесец дана

GS
Foto: Instagram

Изглед Наташе Беквалац је увијек био на мети коментара. Па чак и када би тврдила да се угојила, новосадска барбика је одувијек важила за велику љепотицу и одушевљавала са својом природном љепотом.

Поред занемарљиве осцилације у килограмима, пјевачица је у посљедње двије године довела своју линију до савршенства.

Иако каже да генетика игра велику улогу у њеном изгледу, она уједно открива и да је за њен савршен изглед послије четрдесете године веома заслужан и дисциплинован однос према храни.

- У мојим годинама нема говора о томе да могу да једем шта желим и када желим или уопште не вјежбам. Прије 15 година могла сам да кажем да је то само моја генетика, али сада су се ствари промијениле. Сваки дан имам тачан план – знам коју храну једем, колико воде пијем и колико се крећем. Морам да будем у врхунској форми у сваком тренутку. Ако пропустим десет дана вјежбања, то се много примијети - открила је Беквалчева једном приликом за Курир ТВ.

Како преноси "Hello", она је из свог јеловника избацила пекаре, кромпир, соју, пасуљ, боранију, тестенину, грашак, пиринач, грицкалице, слаткише и сокове и уз помоћ новог режима исхране - за мјесец дана смршала десет килограма.

Како открива, воће је јела само недјељом, а смјела је да једе све врсте меса, само да није претјерано масно. Из исхране није избацила јаја и млијечне производе, али је наглашава да ипак не једе превише сира и фете.
 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана