Ната пише књигу о својој љубави

Глас Српске
Ната пише књигу о својој љубави

Послије бројних новинара, глумица и модних креаторки и Наташа Беквалац одлучила је да постане писац.

Све што јој се дешавало посљедњих година, и лијепо и ружно, она ће преточити у књигу. Додуше, она није прецизирала да ли ће у књизи описати свој брак и развод са Данилом Икодиновићем, не желећи да открива детаље књиге.

- Пишем књигу о својој највећој љубави и то на наговор пријатељице којој је писање професија. И читаћете је, надам се, ускоро. Искрено, моја најлепша и највећа љубавна прича је трајала дуго, па ми треба времена да се осамим и да је напишем - открила је Наташа и први пут прокоментарисала приче о њеним наводним невјерствима и трачевима који је прате.

- Било је ту силних прича о мојим наводним неверствима, али те измишљотине више говоре о људима који их пласирају него о мени и мом бившем брачном партнеру. Прељуба се врло једноставно решава. Нити сам пеглала, нити гужвала туђу постељину, нити имам намеру да то у будућности радим. Међутим, неколико пута сам платила цех своје непромишљености и цена није била мала - рекла је Ната и даље не дајући одговор да ли је управо Данило њена највећа љубав.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана