Наступи за памћење Дерула, Маајке, Пушења и Богдана

Срна
Наступи за памћење Дерула, Маајке, Пушења и Богдана

Нови Сад - Треће вече новосадског музичког фестивала "Егзит" обиљежили су наступи америчке звијезде Џејсона Дерула, али и Еде Маајке, "Забрањеног пушења" и легенде војвођанске канцоне Звонка Богдана.

Дерулово извођење дигло је на ноге најмање 30.000 његових поклоника испод главне бине "Егзита" на Петроварадинској тврђави.


Прије Дерула на главној бини појавио се репер из БиХ Едо Маајка и својим реповањем, али и активном комуникацијом с публиком направио добру атмосферу.

На такозваној Фјужн бини публику је музиком разгалио Звонко Богдан, чије пјесме су младићи и дјевојке из Србије и окружења пјевали заједно с њим.

Послије Богдана на Фјужн бини је наступила сарајевска рок-група "Забрањено пушење", са незаборавним нумерама "Пос'о, кућа, биртија", "Ил' си бос, ил си хаџија", "Пишоња и Жуга".

Музички фестивал "Егзит" завршава се вечерас, а као главне звијезде најављени су Роизин Марфи, по многима арт-поп краљица, те соул сензација "Регжн Бони Ману".

Овогодишњи "Егзит", 18. по реду траје пет умјесто досадашњих четири дана, а организатори очекују рекордну посјету. На фестивалу су присутни гости из чак 70 држава свијета, међу којима и оних далеких попут, Аустралије, Бразила, Индије, Кине, Малезије, Аргентине, Кубе, Јужноафричке Републике.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана