Народ бира: Џони најбољи глумац, Еминем музичар године

Глас Српске
Народ бира: Џони најбољи глумац, Еминем музичар године

У дворани "Нокиа театра" у Лос Aнђелесу у сриједу навече традиционално су додијељене награде "People's Choince", којима обожаваоци награђују омиљене глумачке звијезде, пјеваче, ТВ серије и филмове, а својеврстан су "барометар" популарности прије почетка холивудске сезоне додјеле других награда, попут "Оскара". Побједници овогодишње додјеле награде су филм "Сумрак", а обожаваоцима је најмилији глумац Џони Деп, док им је најдражи комичар Aдам Сендлер.

Уз заљубљене вампире, публици су симпатични били и бахати доктор Хаус и репер Еминем. Обожаваоци су оцијенили да је "Сумрак" најбољи филм и драма, а глумци у филму Кристен Стјуарт, Роберт Петинсон и Тејлор Лаутнер освојили су награду за најбољу глумачку екипу. Стјуарт је однијела и признање за најбољу глумицу. Конкуренција јој је била јака, ријеч је о глумицама Aнђелини Џоли и Џулији Робертс. Џеки Чен је најбољи акциони херој, док је њихов колега Aдам Сандлер најбољи комичар. За омиљени породични филм изабран је "Тој Стори 3".

У категорији музике доминирао је Еминем. Његови фанови додијелили су му признање за најбољег хип-хоп умјетника, а његов дует са Ријаном "Love the Way You Lie" омиљена је пјесма и спот. Кети Пери је двострука побједница, у категорији најбоље пјевачице и онлајн сензације. Ријана, Aшер и Тејлор Свифт омиљени су поп, Р'н'Б и кантри музичари.

За додјелу "People's Choice Awareds" карактеристично је да фанови бирају побједнике у свим категоријама. Организатори су извијестили да је ове године гласало 175 милиона обожаваоца путем интернета и осталих друштвених мрежа. Укупно су додијељене 44 награде.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана