Наоми Вотс: Људи на улици ме не препознају, само желе да се сликају са мојим супругом

Агенције
Наоми Вотс: Људи на улици ме не препознају, само желе да се сликају са мојим супругом

Лос Анђелес - Наоми Вотс је отркила да је људи, навикнути на њена гламурозна издања на цревном тепиху, никада не препознају на улици. За разлику од ње, њен супруг Лив Шрајбер је права звијезда и у приватном животу, преносе агенције.

- Људи ме виде као филмску звезду на црвеном тепиху, али у стварном животу не изгледам тако, уклапам се у масу - изјавила је Наоми Вотс за магазин “W” и истакла да је то чини срећном. 

 Глумица је додала да њен супруг не пролази непримJећено. Када шета са њим, обожаваоци прилазе како би се фотографисали са  звијезездом серије “Реј Донован” , њу и не примјете.

- Мој супруг  Лив Шрајбер је потпуно другачији, често ме људи гурају како би дошли до  њега. “Да ли је то онај глумац”  питају се и почињу да набрајају његове филмове. Онда ме замоле : “Хоћеш да нас фотографишеш”. Немају идеју ко сам ја - рекла  је она.

Наоми Вотс и Лив Шрајбер имају двојицу синова, петогодишњег  Александра Пита и четворогодишњег Самјуела.

Глумица је веома задовољна сценаријом филма “Queen of the Desert” чије је  снимање накратко одложено како би се она, послије напорног рада на филмовима “Диана” и “The impossible”,  посветила  породици.

- Сада је то стопирано,  не знам до када. Надам се да ће снимање почети. Не могу да путујем јер сам прошле године имала честа путовања, била је  то напорна година и сада желим да будем  код куће са својом дјецом- закључила је Наоми Вотс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана