Наоми ужива у лудим ноћним забавама

Глас Српске
Наоми ужива у лудим ноћним забавама

Краљица модних писта, али и свих свјетских таблоида, Наоми Кембл љето проводи са својим момком, руским милијардером Владиславом Доронином, на јахти усидреној у монденом љетовалишту на југу Француске, Ст. Тропезу.

Осим тога што уживају у чарима сунца и мора, супермодел и руски нафтни магнат уживају и у дивљим ноћним забавама.

Наоми, која је позната по свом дрском и бахатом понашању, ни Владислав није успио да смири, али можда га је управо тиме и освојила. Током њиховог одмора у Италији, Црна Пантера је наводно ударила локалног папараца, који је покушао да их фотографише и тиме још једном потврдила своју нарав.

Ипак, ти агресивни испади тешко ће надмашити више од 22 године успјешне манекенске каријере, коју је започела као 15-годишњакиња, када је снимила прву значајну рекламну кампању. Исте године модни часопис "Elle" Наоми је ставио на насловну страницу. Тадашњем уреднику говорили су да је то најлуђи потез икад, јер је ставио малољетну црнкињу на прву страницу. Међутим, послије неколико мјесеци то се показало као прави модни погодак. Aнгажовао ју је магазин "Vogue", па је постала прва црна манекенка која је красила њихову насловницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана