Наоми радила Версаће ревију послије 15 година ФОТО

Aгенције
Наоми радила Версаће ревију послије 15 година ФОТО

Наоми Кембел можда има 43 године али дјелује упола млађе, што је и демонстрирала на ревији модне куће "Версаће" у оквиру Недјеље високе моде у Паризу коју је отворила у црном провидном бодију огрнута џемпером.

Посљедњи пут Наоми је радила ревију за "Версаће" прије 15 година. Њен повратак био је тријумфалан, пошто је британска тамнопута љепотица са надимкома црна пантера показала завидну генетику - на њеном лицу и тијелу као да се у међувремену ништа није промјенило.

- Веома сам срећна што радим са Донателом Версаће. Знамо се већ 25 година и осјећам се као дио породице. Сви су веома срдачни – казала је Наоми.

Манекенка се осврнула и на познанство са Донателиним покојним братом Ђанијем: – Осим што је био један од најцијењенијих и најинспиративнијих дизајнера свих времена, мени је био као брат... увијек је био ту за мене и у добру и у злу. Сјећање на њега никада неће изблиједети. Као што претпостављате, ово је веома емотивно вече за мене. Велика ми је част што сам овдје – казала је Наоми.

Донатела је била једнако узбуђена што Наоми носи њене моделе: - Ову колекцију за Ателиер Версаце креирала сам сањајући о савршеној естетици црно-бијеле ере. Хтјела сам да је освјежим и представим секси префињену жену са јаким ставом. Само истинска икона као Наоми Кембел могла је да отвори такву ревију – казала је Донатела.

Много познатих лица било је међу публиком која је дошла да види Наоми и нове Донателине комаде које је креаторка скројила за сезону јесен/зима 2013/14; међу њима су биле и глумице Ума Турман, Ема Робертс и Мина Сувари.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана