Наоми на Хавајима у савршеном издању

Глас Српске
Наоми на Хавајима у савршеном издању

Наоми Кембел и у 42. години изгледа савршено, а о томе свједоче фотографије са Хаваја на којима манекенка поносно показује своје тијело.

Многе колегинице могу само да јој позавиде, јер ће на модној писти за њу још дуго бити посла.

Многе жене би јој позавидјеле што и у 42. години има згодно тијело које с поносом може да покаже, како на модној писти тако и на плажи.

Чињеница да је Наоми и сада савршено згодна као и прије 20 година, папараце није оставила равнодушним те су је недавно усликали на једној плажи на Хавајима. Наоми се одмара на тропским плажама у друштву свог момка, руског милионера Владимира Дороњина и најближих пријатеља.

Ипак, да зарад овакве фигуре у нечему мора бити упорна свједоче манекенкини наводи из чувеног шоу програма Опре Винфри у којем је признала да држи посебну дијету на бази коктела од јаворовог сирупа, алеве паприке, сока од лимуна и воде.

- Трудим се да се држим те дијете бар три пута годишње. Највише сам је се придржавала 18 дана. Добро је на тај начин очистити тијело понекад - објаснила је манекенка Опри.

Међутим, атрактивна Британка додаје да су у цјелокупан програм одржавања кондиције укључене гимнастика и вјежбе јоге и пилатеса.

Aли, ако се узме у обзир и изјава коју је Наоми дала за једно издање "Плејбоја" из 1999. године, остаје дилема да ли је њен изглед посљедица здравих навика или само добре генетике.

- Не држим дијете, пушим, пијем ту и тамо и никада не вјежбам - рекла је тада Наоми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана