Наоми Кембел нова љубавница Миме Караџића

Агенције
Наоми Кембел нова љубавница Миме Караџића

Наоми Кембел могла би да буде појачање у наредној, четвртој сезони серије "Будва на пјену од мора". Чувени свјетски топ-модел, ако се буде договорила с Мимом Караџићем, требало да добије улогу љубавнице Сава Бачића, којег игра управо овај глумац.

Откад је Наоми стигла у Црну Гору, Мима покушава да закаже састанак с њом, а како ствари за сада стоје, њих двоје ће се наредних дана и видјети.

Мими је олакшавајућа околност то што њен вјереник, руски милијардер Владислав Дороњин и он имају заједничке пријатеље. Наиме, Рус је, како су јавили црногорски медији, већински власник "Амана", који је закуп црногорског града хотела Свети Стефан препустио грчком "Адријатик пропертису". 
Управо се из тог разлога он и Наоми тренутно одмарају на овом острву.
- Улога која ће бити понуђена манекенки још се пише и уколико она буде прихватила ангажман, публика ће је видјети у наредној сезони. Њена рола ће бити епизодна, али ће заталасати брачни живот Сава Бачића - каже извор близак продукцији и напомиње да "црна газела" много зна о Црној Гори и Србији јер је веже блиско пријатељство са Сандром и Андрејем Мељниченко.

Караџић је задовољан резултатима гледаности премијерне епизоде треће сезоне и он потврђује сазнања.

- Потрудићемо се да у новој сезони имамо једну велику светску звезду. Причали смо са Стивеном Сигалом, а и Наоми нам је на листи жеља - изјавио је Караџић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана