Наоми Кембел је навела Славицу на дрогирање

Stpry.rs
Наоми Кембел је навела Славицу на дрогирање

Први човjек Формуле 1, Берни Еклстон, открио је тајне свог живота у књизи Тома Бауера, међу којима је истакао да је бившу супругу, Српкињу Славицу, оставио јер се дрогирала...

Барни Еклстон је врата свог живота потпуно отворио публицисти Тому Бауеру, те је тако настала и књига о његовом животу у којој се отворено говори о свим пријатељима и непријатељима које је икада имао.

Иако у књизи највише има ријечи о његовој мајци, као и ћеркама Тамари и Петри Еклстон, највећу пажњу је ипак привукла чињеница да се од своје тадашње супруге, бивше српске манекенке Славице Радић Еклстон, развео јер није могао да поднесе чињеницу да се дрогира...

Наиме, Берни објашњава како је Славица постала нераздвојна пријатељица са Наоми Кембел, која је непрекидно конзумирала огромне количине алкохола и кокаина, па је на тај начин негативно утицала и на његову супругу.

Еклстон говори и да је Славица, поред тога што је уживала у апсолутном богатству и пажњи коју јој је пружао, она ипак константно улазила у сукоб и имала нападе агресије у којима је он био жртва.

Судећи по ономе што је написано у књизи, како су ћерке одрастале, тако је и њихов однос бивао све гори, а Славица је више пута хоспитализована и лијечена од стреса и других психичких проблема.

Период након развода Том Бауер описао је као благостање за Славицу која се са ћеркама преселила у Лос Анђелес, док је Берни наставио по старом, само са млађом женом, са циљем да јој се освети.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана