Наљутила се на ћерку због бројних операција

Агенције
Наљутила се на ћерку због бројних операција

Позната глумица Деми Мур наводно је јако љута на своју најстарију ћерку Румер Вилис јер је урадила неколико пластичних операција.

Прије неколико дана Румер је изненадила фотографијом на друштвеним мрежама на којој је непрепознатљива. Тада су кренула нагађања о томе да је Румер оперисала нос и усне.

Како пишу страни медији Деми је била јако љута на своју ћерку када је сазнала да је била на операцијама јер јој је често причала колико су операције опасне.

"Деми сматра да су јој све три ћерке природно лијепе и да им операције нису потребне. Забринута је за ћерке јер сматра да су потпале под притисак недостижне љепоте Холивуда. Зато их је један дан све окупила и објаснила им посљедице плстичних операција", рекао је извор близак глумици.

Да ставр буде чудна јесте то што је сама њихова мајка отишла под нож неколико пута мада је увијек наглашавала како лице никада није оперисала.

Ипак, оправдана је мајчинска брига будући да су њене три ћерке због познатих родитеља изложене сталном будном оку јавности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана