Након жестоке свађе Бред напустио Анђелину

Агенције
Након жестоке свађе Бред напустио Анђелину

Лос Aнђелес - Вјенчање најпопиларнијег глумачког пара Бреда Пита и Анђелине Џоли виси о концу након што је глумац отишао од ње, преносе агенције.

Пар је имао серију жестоких свађа због наводних Бредових проблема с дрогом и пићем, Анђелининих страхова да ће је преварити и њених неконтролисаних испада бијеса.

- Иако Бред стално демантује да користи дрогу, Анђелина је увјерена да повремено иза њених леђа пуши марихуану или чак узима и неке озбиљније дроге – рекао је извор близак глумачком пару.

Њој смета и његово пијанчење, додао је, а бурне свађе довеле су до тога да је Бред напустио њихов француски љетниковац.

- И током припрема за свадбу посвађали су се јер је Анђелина рекла да од вјенчања неће бити ништа не крене ли Бред у рехабилитациони центар. Aнђелина му је рекла да је његово опијање и дрогирање кршење договора – истакао је извор.

Анђелину мучи и страшна љубомора.

- Анђелина је забринута да ће на снимању нових реклама за “Шанел” Брад упознати млађе, секси моделе, те да ће бити у искушењу да “залута”.

Њена несигурност није ништа ново, али је њена параноја у посљедње вријеме необуздана, а потенцира је њен страх да се Бред на неки начин удаљио од ње. Она стално мисли да он нешто крије од ње – рекао је извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана