Након свечаног дочека, поново славље: Доносимо детаље иза кулиса

ГС
Након свечаног дочека, поново славље: Доносимо детаље иза кулиса

БЕОГРАД - Након величанственог дочека испред Скупштине града Београда, на коме се окупило око 70.000 људи, српски олимпијци одлучили су да прославе успјехе у најужеm кругу пријатеља на ексклузивној журци у једном престоничком ресторану.

За добру забаву и пјесму били су задужени Милица Павловић, Тања Савић, Милица Тодоровић, Катарина Гардијан, Даница Црногорчевић, Никола Роквић, али и Радиша Трајковић Ђани и Жељко Шашић, који на крају нису ни успјели да дођу до микрофона.

Како смо успјели да сазнамо, нико од пјевача није желио никакав бакшиш, јер им је била част да буду дио овог весеља.

Богдан Богдановић је током цијеле вечери био на мети групе градских дјевојака, али он на њих није обраћао посебну пажњу, већ се проводио у друштву својих колега.

Ипак, није могао да одоли Милици Тодоровић, с којом је заједно отпјевао и пјесму Томе Здравковића "Свирате ноћас само за њу". Капитен наше репрезентације је уз високо подигнуту руку с томпусом пао у транс, а чак му је и Милица дала да отпјева дио пјесме, да би јој онда пао у загрљај.

Иначе, наше спортисте је сачекало изненађење, а ријеч је о торти на четири спрата, која је специјално декорисана у духу Олимпијских игара. Први спрат торте био је за кошаркаше и њихову бронзу, други за нашу сребрну теквондисткињу Александру Перишић, а златно мјесто на врху за Новака Ђоковића, Дамира Микеца, Зорану Аруновић и наше ватерполисте, пише Курир.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана