Након пада у провалиу преминула бивша Мис Аустрије Ена Кадић

Агенције
Након пада у провалиу преминула бивша Мис Аустрије Ена Кадић

Двадесетшестогодишња Ена Кадић, Мис Аустрије 2013. године поријеклом из БиХ, преминула је на интензивној њези Клинике Иннсбруцк у понедјељак навечер у 22:30 сати, пише аустријски Курир.

Љепотица је преминула од тешких унутрашњих повреда које је задобила након што је пала у провалију дубоку 30 метара недалеко од Иннсбруцка. Љекари су се борили цијели викенд да јој спасе живот и стабилизују стање, али Ена није издржала.

Полиција је покренула истрагу о њеном паду који се догодио када је џогирала на брду Бергизел у Тиролу. Пронашла ју је пролазница, а хеликоптером је превезена у болницу.

Ена је тим брдом често трчала, а наводно је с њом тренирао и један мушкарац. Тренутно се он налази у иноземству те ће бити накнадно испитан. Ена је имала тешке унутарње повреде, а љекари су њено стање одмах оцијенили као изузетно критично. Полиција је искључила могућност да се ради о покушају самоубиства. Ена Кадић одрасла је у Аустрији, а иначе је из Босне и Херцеговине. Славу је стекла када је постала Мис Аустрије 2013. године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана